Internett og TV

Borettslaget har kollektiv avtale om nettilgang (bredbånd med hastighet 300/300 Mbps) og TV-signaler fra Viken fibernett / Altibox. Tjenestene leveres via fiber til hver enkelt leilighet. Kostnadene for dette kreves inn sammen med øvrige felleskostnader (husleie).

Det er fra 1.2.2018 mulig for beboerne å reservere seg mot TV-tjenesten, og slippe å betale for denne. Nettilgang er fortsatt en fullstendig kollektiv avtale som alle må ha og betale for.

Det er mulig å endre mellom reservasjon og TV pr 1. juli hvert år, ved å sende e-post til styret om dette innen 1. juni. Ved eierskifte er det mulig å endre dette på overtagelsestidspunktet, styret må ha varsel fra ny beboer om endringen senest den 1. i måneden før endringen skal skje for å få gitt beskjed til Viken og forretningsfører.

 

Borettslaget Lille Tøyen har flex-avtale med Viken Fiber. Dette innebærer at alle eiere betaler kr 399,- for sitt abonnement, men at alle har mulighet til å gå ut av TV-delen av avtalen mot å få raskere internett.

Spesifikasjon på hvilken ordning den enkelte eier har, sitter ikke Borettslaget eller OBF med. Viken Fiber er imidlertid svært behjelpelige med å gi dette. De har døgnåpent kundesenter, og kan nåes her.

Den kollektive avtalen inkluderer en pakke med TV-kanaler samt noen poeng man selv kan bruke til å velge blant valgfrie kanaler. Hver leilighet har én TV-dekoder med opptaksmulighet og arkiv uten ekstra kostnad. Videre inkluderer avtalen internettilgang (hastighet 300/300 Mbit/s), trådløst nettverk og fast ip-adresse. 

Beboerne kan selv inngå avtale om tilleggstjenester, herunder flere kanaler, flere dekodere, telefoni, høyere internetthastighet mv. Dette faktureres den enkelte beboer direkte fra Viken fibernett.

Det anbefales å benytte kablet tilkobling til hvert punkt med utstyr som skal gi trådløst nett, da hastigheten ellers kan bli dårligere.

For kundeservice og brukerveiledninger, se Viken fibernett sine sider. Telefonnummeret til kundeservice er 21454500.

Du kan kjøpe utstyr for trådløs tv, trådløs router og annet relevant hos Komplett i deres webshop som er unik for deg som Altibox-kunde. Gå til Komplett.no/altibox.no.

Beboere som trenger bekreftelse på betaling av bredbånd i forbindelse med dekning hos arbeidsgiver får dette ved å henvende seg til vår forvaltningskonsulent i OBF.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×