Vaktmestertjeneste

Borettslaget har to fast ansatte: Vektmesterene Jan Holm og Åge Øvsthus. De er og har vært beboere og kjenner Lille Tøyen og nærmiljøet vårt godt. 

Vaktmesters arbeidstid er hverdager kl. 07.00 - 15.00, torsdager til kl. 18.00. De har kontor i ”brakka”, Solefallsveien 1, og kan treffes der hver dag kl. 12.00 – 12.30. Ta gjerne kontakt for spørsmål, leie av utstyr mm. 

Tlf: 22 19 35 78 eller mobil: 92 41 14 55 
vaktmester.lilletoyen (at) gmail.com (trykk for kontaktskjema)
Skriftlige meldinger kan også legges i postkassen i Solefallsveien 1.

Vaktmestertjenesten har ansvar for vedlikehold av fellesområdene, snøbrøyting, strøing av gangveier og oppfølging av innleid hjelp. 

Driftsleder og vaktmester er underlagt styret. De er av styret delegert ansvar for kontroll av utbygging av arker, hagedører og kjellevinduer. I tillegg er de delegert oppfølging av skadesaker knyttet til borettslagets forsikringer. 

Styret henstiller til beboerne om å respektere driftsleder og vaktmesters fritid og foreta alle henvendelser i arbeidstiden. Kun i nødstilfeller kan de kontaktes utenom dette.

 

Utleie og utlån av utstyr 

Vaktmester har følgende utstyr til utleie for borettslagets beboere: 

Gravemaskin 

Tilhenger til bil 

Piggmaskin (liten)

 

Diverse spader, stiger og hageredskaper lånes ut på forespørsel. Det samme gjelder digital radonmåler, som kan brukes for å få en indikasjon på radonnivå. Merk at man må bruke sporfilmmåling for å få et ordentlig mål på radonnivå.

 

Kontakt vaktmesterne for pris og leiebetingelser.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×