Vaktmester

Borettslaget har to fast ansatte: Vaktmester Jan A. Holm og Åge Øvsthus. De er og har vært beboer og kjenner Lille Tøyen og nærmiljøet vårt godt.

Vaktmesters arbeidstid er hverdager kl. 07.00 - 15.00, torsdager til kl. 18.00. De har kontor i ”brakka”, Solefallsveien 1, og kan treffes der hver dag kl. 12.00 – 12.30. Ta gjerne kontakt for spørsmål, leie av utstyr mm.

Telefon: 92 41 14 55
E-post: Bruk skjema nederst på siden
Skriftlige meldinger kan også legges i postkassen i Solefallsveien 1.

Vaktmestertjenesten har ansvar for vedlikehold av fellesområdene, snøbrøyting, strøing av gangveier og oppfølging av innleid hjelp.

Driftsleder og vaktmester er underlagt styret. De er av styret delegert ansvar for kontroll av utbygging av arker, hagedører og kjellevinduer. I tillegg er de delegert oppfølging av skadesaker knyttet til borettslagets forsikringer.

Styret henstiller til beboerne om å respektere driftleder og vaktmesters fritid og foreta alle henvendelser i arbeisdstiden. De er likevel normalt tilgjengelige på mobil også utenfor kontortid ved reelle krisesituasjoner som ikke kan vente til neste arbeidsdag. Ikke misbruk denne tilgjengeligheten!

Utleie og utlån av utstyr 

Vaktmester har følgende utstyr til utleie for borettslagets beboere:

Gravemaskin
Tilhenger til bil
Piggmaskin (liten)

Diverse spader, stiger og hageredskaper lånes ut på forespørsel.

Kontakt vaktmesterne for pris og leiebetingelser.

Kontakt vaktmestere
Kategori
Navn:
*
Adresse:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Filvedlegg:
    0/1
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×