Nye leietakere, utekino, elbil-lader (Nyhetsbrev juni 2022)

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 5. Jul 2022

Ferieavvikling

Vaktmestertjenesten er bemannet hele sommeren, men med noe redusert aktivitet da de i tre uker kun er én på jobb. Styret tar ferie i juli, og autosvar legges på e-posten.


Utekino og Sommerfesten 26. – 27. august

Tradisjonen tro blir det også i år sommerfest helgen etter skolen starter, så sett av 26. – 27. august. Vi satser på fint vær, utekino, sykkelløp og markedsplass på fotballbanen. Mer informasjon kommer?


Rehabilitering butikklokaler

Fra 1. juli til ca. 1. september skal butikklokalene lydisoleres og ventilasjonsanlegget skal oppgraderes. I det gamle bakeriet er arbeidet straks ferdigstilt.


Ny leietager i Lille Tøyen kolonials tidligere lokalerStyret ønsker at utleielokalene i størst mulig grad skal komme beboerne til nytte og

glede og har nå inngått kontrakt med Åpent Bakeri, som har bred erfaring med kafédrift i boligområder som Lille Tøyen og er en aktør som er opptatt av god beboerkontakt.


Forventet oppstart er I løpet av høsten, vi kommer tilbake med dato etter hvert.


Vi gleder oss!


Styret vil samtidig få takke Lille Tøyen Kolonial for et godt samarbeid og for god service til våre beboere og andre besøkende.


Tregt nedtrekk toalett

Vi har nettopp hatt en større kloakkoversvømmelse i en leilighet og oppfordrer alle beboere om snarest å kontakte vaktmester om dere opplever at nedtrekket i toalettet er tregt.


Maling av vinduer

Det er fremdeles noen vinduer som ikke har blitt malt, dette blir gjort i løpet av sommeren.


Elbillader fra Elaway

I uke 27 starter graving til trafo. Fra 4. juli vil arbeidet med å ferdige stille arbeidet på parkeringsplassene gjenopptas. Det skal tilknyttes strøm og asfalteres der det gjenstår.


Vaktmester vil informere beboere om når de må flytte bilene.


Rørfornyelse Ansgar Sørlies vei 10 – 24.

Det vil i uke 31, fra 4. – 8. august, bli trukket strømpe i vann/kloakkrør under huset i ASV 10 – 24. Berørte beboere informeres ytterligere i eget skriv.


Trampoliner

Trampolinene på fellesområdene bråker en del, og styret er i gang med å se etter trampolinealternativer. I mellomtiden ser vi på mulighetene for å fjerne/tette trampolinene.God sommer til dere alle!