Fra styret mai 2021

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 1. Mai 2021

Gjør en innsats for færre innbyggere på LilleTøyen.


Liker du rotter?

Innbyggertallet på Lille Tøyen stiger raskt. Dessverre snakker vi verken om mennesker eller koronahunder, men rotter. En viktig årsak er rett og slett søppel som folk finner det for godt å plassere utenfor søppelkassene. Dette er å invitere til rottefest!


Folk er mer hjemme om dagen, bestiller mer på nett og en av konsekvensene er mer søppel. 


Vi tar dette en gang til: Ja, det er frustrerende med fulle søppelnedkast. Nei, løsningen er ikke å sette fra seg søppel ved siden av. Derimot kan du gjerne gå videre til neste søppelnedkast dersom det nærmest deg er fullt. Og ikke fyll papp- og papirnedkastene med store pappesker, men del opp i småbiter. Og har du store ting, er vi så heldige at vi bor ganske nært gjenbruksstasjonen på Haraldrud, som har ganske rause åpningstider. 


Digital generalforsamling 5. mai kl 17.00

Generalforsamlingen i år blir digital på Zoom. Praktisk informasjon og sakspapirer kommer i egen innkalling. Dersom noen trenger opplæring i forkant, ta kontakt med styret, så organiserer vi opplæring søndag 2. mai.


Bålpanner

Bålpanner er kos. Men det er ikke så kos å få røyk inn på soverommet. Ta derfor hensyn til vindretning og slikt, og slukk bålet når du er ferdig. Det finnes også rentbrennende bålpanner som ikke lukter eller lager røyk.