Mer informasjon fra Altibox/Vikenfiber

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 30. Jan 2020

Vi har samlet noen spørsmål og svar til beboere.


Vedrørende spesifikasjon av faktura for bredbånd og TV:

Ta kontakt med VikenFiber direkte på tlf 21 45 45 00, så vil de kunne sende deg en spesifisert faktura som viser kostnader for bredbånd.


Vedrørendre reservasjon av TV-tjenesten i TV og bredbånd-pakken:

Ta kontakt med VikenFiber direkte på tlf 21 45 45 00, så vil de kunne hjelpe deg med å reservere deg mot TV-tjenesten i bredbånds-pakken.


Trenger du ny dekoder?

Har du denne dekoderen trenger du ikke ny dekoder.


 Mangler du dekoder, kan dette bestilles gjennom kundesenteret, ikke via styret.


Sliter du med den trådløse dekningen hjemme?

Ta gjerne en kikk på våre nettsider https://www.altibox.no/privat/kundeservice/hjelp-til- internett/hastighet-og-dekning/


Skulle du fortsatt slite med dekningen anbefales det å kjøpe ekstra utstyr. Wifi+ selges til kr 990,- og kan bestilles gjennom https://www.komplett.no/kampanje/2961/altibox. Denne enheten er på vei ut, og vil ikke være tilgjengelig for kjøp i fremtiden. Borettslaget har hatt et lager av Wifi+, så kontakt vaktmester i borettslaget, og hør om det er noen igjen der.


Det anbefales derimot å bestille Google Wifi, da dette er en enhet som viser seg å fungere bedre enn Wifi+. Google Wifi skal kunne bestilles gjennom Mine Sider, men om man får beskjed om at man ikke kan bestille dette her, kan man ringe inn på telefon 21 45 45 00. Den ligger på kr 1188,- for 1 stk, alternativt kr 33,- per mnd.


https://www.altibox.no/google/


Har du defekt dekoder eller hjemmesentral?

Ta kontakt med vårt kundesenter som vil kjøre feilsøk og eventuelt sende deg nytt utstyr/sende ut montør.


Trådløse sendere til TV, Wifi+, Google Wifi har en garantitid. Er man over garantitiden, må man kjøpe nytt utstyr selv. Trådløse sendere til TV og Wifi+ kan bestilles på https://www.komplett.no/kampanje/2961/altibox sammen med andre tilleggsprodukter som Altibox anbefaler.


Har du andre spørsmål? Ring oss på 21 45 45 00, eller ta en kikk på denne siden https://www.vikenfiber.no/kundeservice/. Kanskje finner du svar der.