Nyhetsbrev sommer 2020

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 7. Aug 2020

Hold av helgen 21-22 august. Vi gleder oss til å se deg!


Vaktmestertjenesten i sommer

Det vil være minst en vaktmester på jobb hele sommeren. Finværet har gjort at maling av vinduer i 2. etasjene nå snart er ferdig, deretter begynner vi på 1. etasjene. 


Nytt styre

Den ordinære Generalforsamlingen 2020 ble noe amputert da den ble gjennomført skriftlig, men alt ble behørig gjennomført. Nytt styre er på plass og har konstituert seg, med Kjerstien Lunde som styreleder, og Nikolai Wiik Rindedal, Hilde Bjørnstad, Andreas Fætten, Gro Ballestad, Vegard Mordal, Christoffer Ringnes Klyve, Marie Skjervold og Vigdis Hansen som styremedlemmer. Vi vil jobbe videre med saker som opptar borettslaget, og vil prøve å få gjennomført en mer vanlig generalforsamling til høsten for å få behandlet beboerforslag og andre viktige saker. 


Sommerfesten!

Vi bryter ingen tradisjoner for store og små. Første helgen etter skolene har startet samles vi for å oppsummere sommeren og snakke om det kommende året. Vi må forholde oss til regler satt av FHI, men vi skal få til mye hygge likevel. Utekino, sykkelløp og underholdning.


Hold av helgen 21-22 august. Vi gleder oss til å se deg!


Hunder og katter

Styret har mottatt klager på diverse etterlatenskaper fra enkelte firbente beboere. Vi minner om at at dette er eiers ansvar, i tråd med retningslinjene for dyrehold. Eier har også plikt til å påse at at dyr ikke benytter sandkasser og lekeplass som toalett.


God sommer!