Nyhetsbrev fra styret november 2020

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 27. Nov 2022

Julegrantenning 29. november kl. 17:00


Korpset spiller og lysene tennes på Kaare Røddes plass kl 1700.


Korpset spiller og lysene tennes på Kaare Røddes plass kl 1700. Vi kan dessverre ikke arrangere offisiell julegrantenning i år, så de som lengter etter å rundt juletreet, drikke gløgg og spise pepperkaker på Kaare Røddes plass, må nok vente til 2021. MEN - håper vi alle kan holde avstand, snakke sammen og få litt julestemning.


Sykkelparkering - hva er din mening?

Borettslaget er i dialog med Enerhaugen arkitektkontor om mulighetene for å oppgradere mulighetene for sykkelparkering i hagebyen. Vi ønsker å vurdere både flere gode stativer, og låsbare skur eller liknende. Sistnevnte kan da bli en løsning man betaler for. Vi ønsker derfor å få innspill til dette gjennom en egen meningsmåling på her.


Ekstraordinær generalforsamling utsatt igjen

Styret ønsket å gjennomføre en generalforsamling som i hovedsak foregikk på videokonferanse (Zoom), men med mulighet for fysisk deltakelse for et mindre antall. På grunn av skjerpede smittevernregler blir det heller ikke mulig å gjennomføre dette opplegget i 2020. Styret vil jobbe videre med sakene om infrastruktur for elbillading, oppgradering av Kaare Røddes Plass, og eventuelle forslag fra beboere, og vurdere om noen av disse kan løses uten generalforsamling, eller utsettes til en generalforsamling i 2021.


Husleiejustering

For å ivareta behov for vedlikehold av bygningsmassen har besluttet å justere opp husleia med 2% med virkning fra 1. januar 2021.


Sølvkre

Vi får en god del henvendelser fra beboere som har problemer med sølvkre, særlig i fuktige kjellere. Det finner mange gode tips for å løse dette problemet, inkludert her hos Huseierne, og noen innboforsikringer dekker også utgifter man måtte ha til skadedyrbekjempelse.