Infoskriv August 2018

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 22. Aug 2018

I dette infoskrivet kan du lese om jubileumsfesten, åpen halvtime, maling av vinduer og dører, beboerparkering, elbillading, oppussing av Melkebutikken, wifi-forsterkere, utbygging, lokaltips og julegrantenning.


Jubileumsfesten

Førstkommende helg 24. – 26. august er det duket for 100-års jubileet vårt. Vi vil flagge hele helga. I forbindelse med sykkelløpet lørdag må alle biler fjernes fra Øysteins plass innen kl 13. Program finner du her: Jubileumsfesten


Åpen halvtime

Høstens styremøter blir avholdt i Brakka på følgende datoer. Beboere inviteres til åpen halvtime fra kl 18.30 – 19.00 dersom de har noe på hjertet.


  • 12. september
  • 10. oktober
  • 21. november
  • 12. desember

 

Maling av vindu og dører

Vaktmester vil male alle hagebyens vinduer. Beboere bes derimot male ytterdøren selv. Riktig maling fås hos vaktmester.


Beboerparkering

Styret har vært i kontakt med både politikere og byråkrater for å forsøke leie eller kjøpe gatene i hagebyen, men har fått klar beskjed om at dette ikke vil la seg gjennomføre. Bydelsutvalget vedtok 21. juni at det skal innføres beboerparkering i hele bydel Grünerløkka. Det er uklart hvor lang tid det vil ta før dette er på plass, men styret jobber for å få det på plass snarest mulig.


Elbillading

Styret jobber med å få på plass flere muligheter for elbillading på Lille Tøyen.


Oppussing av Melkebutikken

Melkebutikken er stengt for utleie fom 3. september tom 28. oktober pga. oppussing.


Wifi forsterkere

1. september kvitter vi oss med alle gjenstående WiFi Pluss. Ønsker du en eller flere kan du hente hos vaktmesterne i Brakka frem til det.


Utbygging

Ved utbygginger av blant annet arker og signering av utbyggingskontrakt skal vaktmester kontaktes.


Lokaltips

Styret tipser alle interesserte om Ensjø aktuell informasjon som skriver om Ensjø, Ensjøbyen, boliger, utbygginger og ellers om store og små ting som skjer på Ensjø i Oslo.


Julegrantenning

Vi tenner tradisjonen tro julegranen på Kaare Røddes plass første søndag i advent, 2. desember kl 17.00. Hold av datoen!