Infoskriv desember 2018

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 1. Des 2018

Infoskriv 1.12.18 - Her kan du lese om julegrantenning, Melkebutikken som er nyoppusset, fremleie av leiligheter og hva som skal (og ikke skal) i toalettet.


Julegrantenning

Tradisjonen tro tennes lysene på julegrana på Kaare Røddes plass 1. søndag i advent kl 17, altså 2. desember i år. Musikanter fra korpset kommer og spiller julesanger for oss og det blir mulig å gå rundt juletreet og synge. Styret serverer gløgg og pepperkaker til alle.


Melkebutikken

Vi har pusset opp Melkebutikken i høst, og den åpnet igjen for utleie fra 29. november. Romløsningen er litt endret, med bedre kjøkken og mulighet for oppdekning oppe. Det har blitt veldig fint!


Fremleie av leiligheter

Styret minner om at vi må kontaktes ved all form for fremleie av bolig, og leietaker skal godkjennes av styret. Parkeringsplasser kan ikke fremleies, så hvis man har det må plassen overlates til styret for midlertidig utleie i den perioden leiligheten er fremleid.


Kloakk

Vi minner om at det kun er tiss, bæsj og dopapir som må puttes i toalettene. Altfor mye annet rart kastes der, og borettslaget har årlige utgifter på rundt 100 000 kroner til spyling og staking av kloakk, som f.eks. skyldes våtservietter og annet som har kommet ned der. Slutt med det, vær så snill - dette er helt unødvendige kostnader for oss.