Hekker

Postet av Driftsleder Lille Tøyen Hageby den 15. Apr 2024

Hei alle sammen.

Det lukter vår i luften, og det begynner å gro på hekker og trær igjen etter en litt brutal vinter.

Vil minne alle om at hekker skal holdes trimmet og klippet  for å opprettholde et pent utseende i borettslaget. Ta gjerne en tur i hagen og stell hekken din nå! 

Hekker skal ikke være høyere en 175cm. Og skal ikke gå utover gjerder som er oppsatt eller asfaltkanter. Det vil si at fra et gjerde eller en asfaltkant så skal det gå en rett linje opp, og hekken skal ikke stikke ut over dette. Dette er fordi det kan være trafikkfarlig, og gjør at det blir dårligere plass på fortau og gater. Er det dårlig plass på fortau så blir man nødt til å gå i gata, som igjen skaper farlige situasjoner.

Dette gjelder overalt på Lilletøyen Hageby.

Vil be alle om at hekker klippes innen 1 mai. Det er mye bedre å klippe hekken sin nå før den blir grønn. Minner også om at hageavfall skal legges ved avfalls stasjonene i plastposer, eller i grønt containeren som står på Øysteins plass. Husk at det ikke skal plast eller store trær oppe i containeren. Kastes det annet avfall en hageavfall her så kommer det en ekstra kostnad på 5000 kr pr container. Som igjen gjør at det blir dyrere for borettslaget.