Husk generalforsamling i Hasle Kirke i morgen kl. 18

Postet av 0018 Borettslaget Lille Tøyen Hageby den 17. Jun 2024

-
timer
-
minutter
-
sekunder

Kjære naboer. Vi minner om Årets Generalforsamling kl. 18 i Hasle kirke tirsdag 18. juni, og håper så mange som mulig kommer. Om du ikke kan være tilstede vil du kunne lytte til møtet underveis. Lenke blir sendt ut på Naborom. 


Her kan du følge møtet:

https://www.youtube.com/watch?v=S6cnxw0Kvkw


Sjekk innboksen din!

Du skal ha mottatt innkalling til møtet på epost og vi oppfordrer alle til å sjekke innboksen og godta eller avslå invitasjonen.

Sakslisten har også blitt sendt ut på epost, og om du ikke finner den kan du søke på "Borettslaget Lille Tøyen", eller "Bård" (som det digitale systemet heter).  Det er en fordel om alle som er tilstede har gått inn og sett på sakslisten i forkant slik at man er kjent med systemet. 


Får du ikke lov å stemme? Det er fordi det kun er en stemme per andel

Vi gjør igjen oppmerksom på at kun en person per andel har stemmerett, og at vi har valgt tilfeldig ut en person per andel i systemet. Derfor vil mange oppleve at de ikke kan stemme. Om du ønsker å bytte hvem som kan du gi beskjed om dette før møtet starter.

 

Delegere fullmakt?

Om du ikke kan møte selv og vil å gi noen andre fullmakt ønsker styret å få beskjed i så god tid som mulig. Send oss en epost til lille.toyen.hageby@gmail.com i løpet av dagen. Den du delegerer fullmakten kan kun ha en fullmakt. Om du ikke rekker å sende e-post i dag må den som skal ha din fullmakt komme senest  17.45 i morgen for å bli registrert.


Vi ser frem til se dere.

Vel møtt! Hilsen styret.


9 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.